Home Beheer Administratie

Snel Contact

  Hulp Nodig?

  Neem vrijblijvend contact op met Boekhoudkantoor Ozturk Tax Consult.

  info@ozturktaxconsult.be
  +32 468 16 65 31

  Financiële Administratie

  Ben je een expert in je vak, maar wil je absoluut niet bezig zijn met je papieren? Vergeet je al eens om betalingen correct op te volgen of zucht je al bij het idee om facturen te moeten maken?

  Ozturk Tax Consult als jou finance professional die je zonder zorgen door iedere maandafsluiting loodst. Kies voor financiële ondersteuning waar en wanneer je het nodig heeft!

  Organiseren, budgetteren en optimaliseren

  Ozturk Tax Consult is gespecialiseerd in het optimaliseren van jou financiële flow! Wij zorgen voor een tijdige en nauwkeurige opvolging van facturen en betalingen. Van budgetbeheer, boekhouding voorbereiden, offertes opmaken, factuur opstellen tot sales prognoses, ons kennis en ervaringen is breed zodat wij perfect kan inschuiven in jouw bedrijf. Bovendien werk wij bij voorkeur met jouw systemen en jouw software.

  Waarvoor mag je ons bellen?

  • Financieel administrateur vanaf enkele uren per maand
  • Boekhouding organiseren, optimaliseren en digitaliseren
  • Offertes opmaken, facturen opstellen, btw administratie
  • Betalingen, aanmaningen, debiteurenbeheer

  • Budgetbeheer opmaken, salesprognoses maken
  • Bedrijfsboekhouding, kwartaalafsluiting voorbereiden
  • Financiële processen uittekenen en beheren van A-Z
  • En nog veel meer…

  Ben jij op zoek naar een Financiële Administrateur?

  Je bent zeker op de juiste plaats. Wij adviseren en ondersteunen onze cliënten zodat zij zich kunnen concentreren op hun bedrijvigheid en uitbouw van hun vermogen. Ozturk Tax Consult verzorgt uw boekhouding op maat. Voor vennootschappen en stichtingen met een beperkte administratie voeren wij de volledige boekhouding bij ons op kantoor. Dit doen wij onder andere voor holdings, management- en patrimoniumvennootschappen, private stichtingen en VZW’s, maar ook voor binnen- en buitenlandse handelsvennootschappen.