Home Onze Waarden

ONZE WAARDEN

Dagelijks zetten wij onze kernwaarden centraal om u kwalitatieve dienstverlening aan te bieden.

Ozturk Tax Consult staat voor een totaalservice met een reële meerwaarde voor de KMO. Wij willen niet alleen de uitverkoren vertrouwensrelatie van onze cliënt zijn, maar ook de referentie in de markt. Ons netwerk van regionale kantoren brengt onze begeleiding zeer dicht bij de cliënt. De schaal van ons netwerk staat ons toe alle domeinen van ons dienstverleningsveld perfect te beheersen.

Onze medewerkers zijn goed opgeleid, gedreven en ervaren. Ze worden ondersteund door interne en/of externe specialisten.

We zijn onafhankelijk en kwaliteit is onze belangrijkste norm. Daardoor zijn we de ideale partner van de ondernemer. Tegelijk onderhouden we een correcte relatie met de controlerende overheden.

Wederzijds vertrouwen

Wij zijn meer dan alleen een boekhouder. Wij zijn uw professioneel klankbord dat naar u luistert en met u meedenkt.

Flexibiliteit

Wij passen ons aan uw noden en wensen aan. Wilt u enkel uw bedrijfsboekhouding aan ons uitbesteden? Dat kan. Wenst u een afspraak bij u ter plaatse? Geen probleem.

Maximale inzet

Voor elk probleem bestaat een gepaste oplossing en wij gaan tot het uiterste om die te vinden.

Snelheid

We leveren niet alleen kwaliteit, maar doen dit ook aan een snel tempo. Een positieve balans tussen prijs en kwaliteit vinden we daarbij zeer belangrijk.

Kenniswerving

Ons team bestaat uit professionele boekhouders, die allemaal hun eigen deskundige expertise hebben opgebouwd. Via bijscholingen en seminaries zorgen we dat we constant op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen. Bovendien gaat onze kennis ruimer dan alleen de Belgische wetgeving, aangezien we ook internationaal advies geven aan klanten in het Midden-Oosten.

Contact

Bent u op zoek naar een boekhouder of financieel adviseur? Neem vrijblijvend contact op met Boekhoudkantoor Ozturk Tax Consult. Samen bekijken wij hoe we u op maat van uw onderneming kunnen bijstaan.

+32 468 16 65 31