Home Krediet Dossiers

Snel Contact

  Hulp Nodig?

  Neem vrijblijvend contact op met Boekhoudkantoor Ozturk Tax Consult.

  info@ozturktaxconsult.be
  +32 468 16 65 31

  Professioneel krediet aanvragen

  Je wil als ambitieuze starter volle gas vooruitgaan met je eerste bedrijf. Of je wenst concreet te investeren in verdere groei. Een professioneel krediet aanvragen is vaak onvermijdelijk. Er wacht je dus een bezoek aan je bankier. Hoe verhoog je jouw slaagkansen en zorg je ervoor dat de beslissing niet te lang op zich laat wachten?

  Ga vooraf al eens langs bij je bank

  Een impasse vermijden, doe je door je extra goed voor te bereiden. Las een extra afspraak in om al een aantal zaken vooraf te bespreken. Wat heeft de bankier in kwestie straks allemaal nodig van jou? En wat moet jij doen om goed voorbereid een professioneel krediet aan te vragen?

  Ken je financiële zaken vanbinnen én vanbuiten?

  Stap naar je bankier toe met antwoorden in plaats van met vragen.. Met andere woorden, bereid een helder dossier voor waarin alle antwoorden staan die een bankier zoekt. Je maakt niet alleen een betere en professionelere indruk, je dossier is ook een pak beter onderbouwd. Omgekeerd, als de bank achteraf nog met veel vragen en onduidelijkheden zit, leidt dat vaak tot minder vertrouwen en bereidheid om het krediet nog toe te kennen.

  Bespreek dus vooraf je financiële status in de diepte met je boekhouder. Is je financiële balans duidelijk genoeg om voor te leggen aan je bank? Of moet er nog een woordje uitleg bij van jou kant uit? Zijn er bepaalde begrippen of processen die je niet zo goed begrijpt? Nu is het moment er om het er over te hebben.

  Vraag tijdig extra expertise aan

  Als compleet onafhankelijk financieel adviseur werken wij helemaal in jouw dossier in en gaan we samen op zoek naar de ontbrekende puzzelstukken en eventuele addertjes onder het gras.

  Wij brengen alle info samen

  Wij hebben professioneel ervaring in de banksector en wij weten perfect wat nodig is om jouw kredietaanvraag te doen slagen. Hoe kunnen wij jou helpen? Neem contact op en wij bespreken alles bij een kop koffie.